Extra voorstelling Cabaret Best

Cabaret is terug, Cabaret Best met de beste nummers en liedjes uit Cabaret één, Cabaret-wee, Cabaret-te-rie, Cabaret-Fier en Cabaret de Vijfde die sinds 1999 Tinnenpot vrolijk maken met Margrietje Bruggeman, Jo De Meyere, Oswald Versyp en als kers op de taart de levendige muzikant Fred Praet; de regie is in handen van Jo Decaluwe.

Jo De Meyer haalt ‘de oude toneelmeester’ nog eens boven. Oswald neemt het publiek nog eens mee voor een stadswandeling per koets en Margriet rakelt de perikelen op die ze met haar klussende man allemaal beleeft. Samen spelen ze sketches over Hooligans en BOB-rechercheurs, maar ze zingen ook met o.a. ‘Gent es schuune’ … en nog veel meer!

Sinds 1999 maakten honderden Deinzenaars de verplaatsing naar de Tinnenpotstraat in Gent om één van de voorstellingen van Cabaret bij te wonen. Deze keer hoeven zij zich niet te verplaatsen naar Gent: op uitnodiging van vtbKultuur Deinze en Toneelgroep Vooruit komt Theater Tinnenpot naar Deinze met Cabaret Best.

U kan kaarten bestellen en betalen in het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00. Wegens het grote succes is er een extra voorstelling gepland op donderdag 25 maart om 20 uur. Voor de voorstelling van vrijdag 26 maart om 20 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Meer info: http://www.vtbkultuur.be/page?orl=213&ssn=&lng=1&page=activiteiten&acy=7906

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...