Ook dit weekend vielen de Sportac86 Acro-gymnasten in de prijzen

Afgelopen weekend waren Sportac86 Acro-gymnasten te gast op de Provinciale Voorronde voor Limburg en Vlaams Brabant. Het podium werd hier opnieuw gevuld met Sportac86 Deinze.

Bij de I 1 duo’s konden Joyce Decraecker en Mathilde Bruynooghe zich positioneren op de tweede plaats. Gilles Van Betsbrugge en Rieke Careelmont eindigden op de vierde plaats. Bij de I 2 duo’s behaalden Irma Merckx en Laura De Rocker een derde plaats. Op de vijfde plaats eindigden Andréa Fascicco en Kilian Goffaux. Bij de I 2 groepen begonnen onze gymnasten op dreef te komen. De eerste plaats werd ingenomen door Marie Quataert, Sarah Van Praet en Axelle Inghels. De tweede plaats was ook voor ons team Lore Vanden Berghe, Bieke De Keyzer en Zara Maesele.

Voor het A niveau ging het nog beter.

Bij de Beloften Gemengd Paar ging de eerste plaats naar Tjade Catteeuw en Frauke Careelmont met 54.050 ptn. Bij de Juniores Dames Paar veroverde Sportac86 Deinze gans het podium. Niki Snel en Eline De Smedt(MKB-Gym) behaalden de eerste plaats met 56.250ptn gevolgd door Fien Wauters en Maite Everaert op de tweede plaats met 54.000ptn. Op de derde plaats hadden we Tamara De Vos en Pauline Devos met 53.250ptn.

Bij de Juniores Dames Trio had Sportac86 Deinze op de eerste plaats Marlies Hoornaert, Iris Snel en Laura Van Torhout met een score van 56.700ptn. Op de tweede plaats Emelien Van Der Veken, Ellen Van Overberghe en Camille Van Betsbrugge met 56.200ptn. Op de derde plaats Esther De Bruyne, Laura-Emirode Rasemont en de Laure De Pryck met 55.350ptn

Bij de Juniores Gemengd Paar nam Nicolas Vleeshouwers en Jenka Wittevrongel(Altis Eeklo) de eerste plaatsmet 6 ptn voor. Voor de Seniores Dames Paar waren het Florence Henrist en Tatjana De Vos die de eerste plaats inpalmdenmet een hoge score van 57.463ptn. Tenslote eindigden Menno Vanderghote en July Van Gelder(Wild-Gym) op de eerste plaats met 4.742 ptn voor op de tweede bij de Seniores Gemengd Paar. Zij kregen 57.243ptn wat ook een vij hoge score is.

Proficiat voor het bereikte resultaat! Deze wedstrijd was opnieuw een zeer goede oefening voor de Sportac86 gymnasten, dit naar de voorbereiding van het Vlaams en Belgisch kampioenschap.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...