Zwerfvuilactie in regio Deinze

Op zaterdag 20 maart hebben 3 jagersverenigingen, WBE ” tussen Leie en Schipdonk”, WBE ” Canteclaer” en WBE ” De Mandelvallei” actief op het grondgebied van Deinze een jaarlijkse opruimactie van zwerfvuil georganiseerd in Sint-Martens-Leerne, Bachte-Maria-Leerne, Meigem, Zeveren, Vinkt, Grammene, Gottem en Wontergem. Er waren een 60 sympathisanten aanwezig.

Het resultaat van een voormiddag zwerfvuil opruimen was een volle container zwerfvuil. Het doel van deze actie is de bevolking er attent opmaken dat afval niet thuishoort langs openbare wegen maar in de vuilbak. Helaas hebben zij moeten vaststellen er na verschillende jaren actie voeren weinig of geen verbetering is.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...