DanseriDoe haalt internationale lesgever naar Deinze

Vorig jaar ging DanseriDoe van start met wekelijkse lessen ‘internationale dans’ in Deinze. De start was een groot succes, de dansgroep telt intussen al 28 leden. Jong en oud, beginners en gevorderden dansen samen elke maandagavond een weg doorheen andere culturen. DanseriDoe brengt dansen uit landen zoals Israël, Roemenië, Nederland, Duitsland, Servië, …

Op zaterdag 15 mei moeten de twee enthousiaste lesgeefsters van DanseriDoe voor één dag wijken voor Daniel Sandu, een internationale lesgever. De cursus ‘internationale dans’ is niet enkel voor leden van DanseriDoe, ook iedereen die ervaring heeft in internationale dans is van harte welkom.

Daniel Sandu is geboren in Boekarest op 8 augustus 1967. Van jongs af aan was dansen zijn passie en droomde hij van een buitenlandse professionele carrière. Na jaren danservaring bij het befaamd Rapsodia Romana in Boekarest, ging hij in 1992 aan de slag bij het Internationaal Danstheater te Amsterdam. Gedurende negen jaren kon Daniel Sandu er zich bekwamen in verschillende dansstijlen. In 2003 studeerde hij af aan de Rotterdamse Dansacademie als bachelor dansleraar met specialisatie tapdansen. Daniel Sandu staat bekend om zijn vernieuwende choreografieën, zijn eigen kijk op volksdans en zijn uitdagende manier van lesgeven. Hij durft te improviseren en brengt de kracht van de danscursisten naar boven.

De cursus internationale dans o.l.v. Daniel Sandu gaat door op zaterdag 15 mei van 10u tot 17u in OC De Volkskring, Markt 73, 9800 Deinze. Cursusgeld bedraagt 20 € (inkom instuif inbegrepen).

’s Avonds om 20u verwelkomt DanseriDoe iedereen op hun 2de instuif internationale dans. Ook hier is iedereen van harte welkom. Inkom: 4 €.

Meer info over de cursus internationale dans, de instuif en de wekelijkse danslessen op www.danseridoe.be[email protected] – tel. 0485/31.71.59

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...