Een gesprek over een sterke gezondheidszorg met Marleen Temmerman

UPDATE – AFGELAST

Iedereen heeft recht op een volledig en kwalitatief aanbod aan gezondheidszorg, -preventie en -promotie, op een gezond leven, zo lang mogelijk. Om echte solidariteit en betaalbaarheid te kunnen garanderen, moet iedereen deel kunnen uitmaken van een ziekteverzekering die alle medische zorgen dekt.

De toekomst daagt ons hierin op verschillende vlakken uit. Zo is er het debat over de kosten van medische vooruitgang. Over de vergrijzing. Over de aanvullende verzekeringen. Over een gebrekkig toezicht op de kwaliteit van de gezondheidszorg en over een gebrek aan focus op gezond blijven, in plaats van alleen op genezen.

Op al deze uitdagingen kunnen we een antwoord bieden.
Op vrijdag 18 juni om 20 uur komt Marleen Temmerman naar De Pulle, Stationstraat 4 in Deinze. Marleen wil graag weten wat jij over de sp.a-voorstellen voor een sterke gezondheidszorg denkt en wat jouw ideeën hierover zijn. Ook vragen over de politieke actualiteit gaat zij niet uit de weg.

De activiteit is gratis en iedereen is welkom!

Meer info bij Freija Dhondt: 0494/89.26.39 of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...