Mercedes Cabrio Day

Mercedes had vandaag het Ooidonk kasteel uitgekozen als startplaats voor hun jaarlijkse Mercedes Cabrio Day. Volgens de organisatoren waren er zo’n 300 Mercedes Cabrio’s afgezakt naar het kasteeldomein te Bachte-Maria-Leerne. Rond 11h00 werd er gestart voor een rondrit. Jammer genoeg hadden de weergoden geen zon voorzien, echter de ware cabrio rijder liet er zich niet van weerhouden om met open kap de rit aan te vatten.

Niet alleen de recente uitvoeringen waren aanwezig, ook enkele unieke wagens uit de Mercedes geschiedenis waren aanwezig.

 

Mercedes Cabrio

 

Een sfeerbeeld is terug te vinden in deze slideshow:

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...