Informatievergadering sloop- en nieuwbouwproject UCO te Deinze

Onderstaande brief kregen wij toegestuurd.

Geachte,

Met veel genoegen kregen wij bericht van de Vlaamse Overheid dat het dossier voor de afbraak van de voormalige UCO bedrijfsgebouwen te Deinze, gelegen langsheen de Poelstraat en de Toekomststraat,  werd goedgekeurd. Dit betekent dat op korte termijn kan gestart worden met de sloopwerken. Dit is een belangrijke stap naar de realisatie van het mooie woonproject dat op de site zal worden gerealiseerd. Oude industrie maakt plaats voor woonruimte en zal de buurt een geheel ander uitzicht geven.

Een sloopproject van die omvang is een hele organisatie. Als buurtbewoner bent u uiteraard betrokken partij. Ongetwijfeld vraagt u zich af hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan en of u daar enige hinder van zal ondervinden. Misschien heeft u ook nog andere vragen waar u graag een antwoord op krijgt.

Samen met het Stadsbestuur van Deinze nodigen wij u hierbij van harte uit op de informatievergadering ‘UCO’ op maandag 5 juli as.

U zal er uitgebreid ingelicht worden over de stand van zaken van het woonproject, de plannen en uiteraard ook over de sloopwerken zelf.

De vergadering gaat door in zaal ‘Ter Wilgen’, Poelstraat 70, te Deinze en gaat van start om 19.30u stipt.

U zal er ontvangen en toegesproken worden door burgemeester Dhr. Jacques De Ruyck, Dhr. Alain Vermeersch, bestuurder UCO LdC, en de betrokken medewerkers van Woningbouw Huyzentruyt en projectontwikkelaar HDI.

We zien ernaar uit om u daar te mogen ontmoeten.

Iedereen is dus welkom.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...