Fiets mee met de Liberale vrouwen in de Leiestreek

Wie de Leiestreek op een aangename manier wil leren verkennen, kan op maandag 30 augustus 2010 mee met de Liberale Vrouwen van Deinze voor een ontspannende fietstocht. De tocht start in de namiddag om 13.30u op het Rheinbachplein aan de Leie (in het centrum van Deinze) en loopt verder langs mooie en groene plekjes in Petegem, Machelen en Kruishoutem. Deze 25km lange tocht onderbroken met een gezellige koffie- en pannekoekenstop in de Zandvlooi in Kruishoutem. Wil je meefietsen? Dat kan gratis. Wel vooraf even reserveren bij Régine Goemaere voor 23.8.2010 op 09.388.52.66

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...