Ledenfeest Natuurpunt Deinze plus op 28 augustus 2010

Graag nodigt Natuurpunt Deinze plus u uit op het ledenfeest, dat doorgaat op 28 augustus 2010 in zaal Ter donck, Terdonckstraat, Wontergem. Om 17.00 uur wordt de start gegeven aan de kerk van Wontergem met een korte natuurwandeling en een wateranalyse: er wordt op zoek gegaan naar waterbeestjes in de Vondelbeek, een leuke activiteit voor jong en oud!

Om 18.30 uur wordt u een gratis receptie aangeboden door Natuurpunt Deinze plus en de heemkundige kring Roede van Tielt. Aansluitend volgt de paella. Tijdens deze gezellige avond, is er een infostand over vleermuizen en om 20.30 is er een vleermuiswandeling met batdetector…

Om 21.15 komt jeugdauteur Marc De Bel vertellen over zijn nieuwe boek, een tenenkrullendspannend jeugdboek over de zusjes Kriegel, die ervan overtuigd zijn de moord op een bekende filmactrice te hebben zien plegen. Op hun avontuur komen ze ook vleermuizen tegen. Een unieke kans om Marc De Bel persoonlijk te ontmoeten ! Er is ook een kleurwedstrijd i.v.m. vleermuizen.

Tussen 17 en 20u kunnen de voorintekenaars en belangstellenden zich het gloednieuwe boek ‘Een historische en ecologische verkenning van Wontergem’ aanschaffen. Die publicatie werd gerealiseerd door NP Deinze plus , de heemkundige kring van Tielt en enkele inwoners van Wontergem.

Alle activiteiten zijn gratis voor iedereen! (behalve de paella), je kan ook een deel van het programma volgen.

Keuze paella :

• Paella ‘De Prins’ : verrijkt met zalmfilet, scampi’s, gamba, garnalen, inktvis, venusschelpen, mosselen, kippenboutjes en worstjes.
• Paella ‘Veggie’ : vegetarische paella.

Om de prijzen democratisch te houden zijn er 3 formules uitgewerkt volgens leeftijd. T.e.m. 6 jaar : 6 Euro, T.e.m. 12 jaar : 11 euro, Volwassenen : 15 euro


Ten allerlaatste op 18 augustus inschrijven via overschrijving op rek nr. : 979-4359750-90 van Natuurpunt Deinze plus met vermelding van de leeftijdskeuze Vb : 2xvolw. 1×6 1×12., indien vegetarisch dit ook vermelden aub! Uw inschrijving is pas geldig na overschrijving van het totale bedrag, voor meer info: Eddy Vervynck 0496/626303 of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...