Trends in het volwassenenonderwijs

Vanaf 1 september starten ook tal van opleidingen in het volwassenenonderwijs. Hoewel de inschrijvingen nog volop lopen en definitieve cijfers niet beschikbaar zijn, stelt cvo Kisp nu al vast dat opleidingen digitale fotografie en mode heel erg in trek blijven. Daarnaast blijft ook de lerarenopleiding het zeer goed doen. Cvo Kisp merkt ook toenemende interesse voor de opleiding bedrijfsbeheer en voor computerlessen. Ook de nieuwe opleiding ‘Italiaans voor levensgenieters’ kent bijzonder veel bijval. De cursisten die deze opleiding volgen, krijgen de ene week een les Italiaans en de volgende week een les Italiaans koken.

Cvo Kisp is met zijn zeven vestigingen het centrum voor volwassenenonderwijs met het meest uitgebreide aanbod in de regio Gent-Meetjesland. Jaarlijks volgen ruim 12.000 cursisten les in Aalter, Deinze, Eeklo, Gent Holstraat en Sint-Lievenspoortstraat, Mariakerke en Zelzate. Bij cvo Kisp kan men de meest diverse opleidingen volgen: talen, computerlessen, lerarenopleiding, fotografie, bedrijfsbeheer en boekhouden, grafische, technische en paramedische opleidingen, webacademie, mode, koken en bloemschikken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...