Wel nog opleidingscheques voor Kisp Deinze

Tijdens de zomer besliste de Vlaamse regering dat volwassenen voortaan niet meer met opleidingscheques kunnen betalen voor bepaalde opleidingen die zich situeren in de hobbysfeer.

Cvo Kisp stelt vast dat er onduidelijkheid blijft bestaan over deze nieuwe regels en laat weten dat cursisten tal van opleidingen wel nog kunnen betalen met opleidingscheques. Werknemers kunnen nog steeds betalen met opleidingscheques voor hun lerarenopleiding, computerlessen, grafische, technische en paramedische opleidingen, talen, 3D, video, webacademie en bedrijfsbeheer. Door gebruik te maken van opleidingscheques kosten deze opleidingen tot de helft minder.

Enkel voor opleidingen fotografie, mode, koken en creatief kan men voortaan niet meer met opleidingscheques betalen.

Cvo Kisp is met zijn zeven vestigingen het centrum voor volwassenenonderwijs met het meest uitgebreide aanbod in de regio Gent-Meetjesland. Jaarlijks volgen ruim 12.000 cursisten les in Aalter, Deinze, Eeklo, Gent Holstraat en Sint-Lievenspoortstraat, Mariakerke en Zelzate. Bij cvo Kisp kan men de meest diverse opleidingen volgen: talen, computerlessen, lerarenopleiding, fotografie, bedrijfsbeheer en boekhouden, grafische, technische en paramedische opleidingen, webacademie, mode, koken en bloemschikken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...