AppliTek Deinze verkozen tot KMO Laureaat 2010 Oost-Vlaanderen door Unizo jury (oa Ernst & Young, KBC, …)

De Unizo-wedstrijd KMO LAUREAAT 2010 heeft gisteren in Sint-Niklaas een spannend verloop gekend. AppliTek uit Deinze/Nazareth won. De jury was ingenomen met de in totaal 5 genomineerde bedrijven die deelnamen en sprak van een moeilijke keuze. ‘Het waren alle schitterende kandidaten, maar er moet in iedere categorie nu eenmaal een winnaar zijn’.

AppliTek uit Deinze/Nazareth zegevierde, en werd verkozen als KMO Laureaat 2010, gezien het feit dat het bedrijf de laatste jaren bijzonder veel investeerde in produktontwikkeling en markttoegang in meer dan 120 landen.

‘Ik had alvast mijn das mee voor deze avond’, vertelt een tevreden CEO David Laurier op het podium tijdens overhandiging van de trofee. ‘Het betekent een bijzondere erkenning voor onze medewerkers. We doen alles als een team.

Nu stoomt AppliTek naar de nationale selectie met de andere Provinciale winnaars en weten we begin December na verdere jurering, wie de het Hermes beeld in de wacht sleept, als KMO LAUREAAT VLAANDEREN 2010.

Meer info over KMO LAUREAAT: www.unizo.be/kmolaureaat/
Meer info over APPLITEK: www.applitek.com

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...