Applitek en Watts-On uit Deinze winnen ‘KMO Laureaat’ en ‘Sant in eigen land’ Oost-Vlaanderen 2010

Op vrijdag 29 oktober 2010 organiseerden UNIZO Oost-Vlaanderen (regio’s Waas & Dender, Gent-Meetjesland en Aalst-Oudenaarde) een ondernemerstgala in Hotel Serwir in Sint-Niklaas met uitreiking van de prestigieuze awards ‘KMO Laureaat’ en ‘Sant in eigen land’ Oost-Vlaanderen 2010.

KMO Laureaat Oost-Vlaanderen 2010
In de categorie KMO Laureaat werd Breydel uit Gavere derde en De Clercq Solutions uit Wichelen tweede. De winnaar was Applitek uit Nazareth, gespecialiseerd in analyse-appartuur, die zich volgens de jury onder­scheidt op de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering: financieel beleid, werkgelegenheid en HRM-beleid, innovatie, klantgerichtheid, energiebeleid, communicatiebeleid en behoorlijk bestuur.

Andere genomineerden waren Alter Expo (Evergem) en Europlay (Dendermonde). Applitek stroomt als  provinciale winnaar door naar de nationale jury. Op 8 december vindt namelijk de nationale uitreiking KMO Laureaat 2010 plaats in de hoofdzetel van KBC in Brussel.

Sant in eigen land Oost-Vlaanderen 2010
Voor de award ‘Sant in eigen land 2010’ waren er 6 Oost-Vlaamse bedrijven genomineerd.

De Sant is een erkenningtrofee voor een project uit de provincie dat door een uit zonderlijke uitstraling positieve weerklank krijgen binnen de beroepswereld. De derde plaats was weggelegd voor BMW-Mini Daeninck uit Oudenaarde, de tweede voor ERBEKO uit Oosterzele, maar de hoofdprijs in de vorm van een bronzen beeld ging naar Watts-On uit Deinze. Het bedrijf is gespecialiseerd in verlichting en energietoepassingen.

Applitek en Watts-On uit Deinze winnen ‘KMO Laureaat’ en ‘Sant in eigen land’ Oost-Vlaanderen 2010

Applitek en Watts-On uit Deinze winnen ‘KMO Laureaat’ en ‘Sant in eigen land’ Oost-Vlaanderen 2010

links Lard Vanobbergen van Watts-on, rechts David Laurier van Applitek

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...