DanseriDoe Deinze barst uit zijn voegen.

Een jaar geleden ging DanseriDoe van start met wekelijkse lessen ‘Internationale dans’ in Deinze. Het concept sloeg aan en de jonge dansvereniging telt intussen al 35 leden. Door het grote succes was DanseriDoe genoodzaakt op zoek te gaan naar een grotere zaal. Op 18 oktober verlieten ze hun thuisbasis in de Brielpaviljoen om vanaf nu elke maandagavond te dansen in zaal Ter Wilgen (Poelstraat 70, Deinze). Jong en oud, beginners en gevorderden dansen zich een weg doorheen Israël, Roemenië, Bulgarije, Nederland, Duitsland, Servië, … De muziek bevat een ongelooflijke variatie aan stemmingen, melodieën en ritmes en de dansen zijn een combinatie van cirkel-, koppel- en lijndansen.

Niet alleen het aantal dansleden groeide op korte termijn, ook het aantal aanvragen voor dansoptredens en –initiaties. DanseriDoe wordt regelmatig gevraagd door verenigingen uit Deinze en omstreken om hun leden te laten proeven van internationale dans of om hun evenement op te fleuren met een dansoptreden. DanseriDoe brengt steeds zijn motto mee: “Alleen al voor the fun!”.

Ook interesse in een optreden of een initiatie of om wekelijks met ons te komen meedansen ?  Kom gerust op maandagvond een kijkje nemen in zaal ter Wilgen en laat je meeslepen door het enthousiasme van de dansleden.

Info en boekingen: www.danseridoe.be[email protected] – tel: 0485/31.71.59

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...