Gezamenlijke aankoop van mazout en groene energie in Deinze

Curieus Petegem en Deinze organiseren traditiegetrouw twee keer per jaar een grote stookolieactie. Dit omhelst een gezamenlijke aankoop van mazout. Door de gezamenlijke aankoop kan de prijs zeer laag gehouden worden. Elke levering van minimum 500 liter krijgt de basisprijs van 2000 liter met een basiskorting er bovenop. De stookolie zal geleverd worden vanaf 20 oktober.

Deze actie richt zich niet enkel op vaste afnemers of leden. Iedereen die dit wenst, kan deelnemen. Meer info is te verkrijgen bij Yves Eggermont, 0475/31.84.10.

Naast deze gezamenlijke aankoop van mazout, organiseert sp.a Oost-Vlaanderen in samenwerking met ABVV, Bond Moyson en curieus in november een gezamenlijke aankoop van groene energie. Opnieuw kan door de samenaankoop de prijs heel laag gehouden worden. Vorig jaar bespaarde elk gezin ongeveer 250 euro. Wil je meer informatie over deze actie? Kom dan gerust naar onze info-avond op woensdag 9 november in zaal Voor ons Recht, Stationsstraat 4. Je bent er welkom vanaf 20h. Meer info vind je ook op www.ikdoeookmee.be/samenaankoop

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...