Marc de Bel is lid van de “Vrienden van Canteclaer” uit Deinze

Naar aanleiding van het verschijnen van het boek “De Z-duiveltjes in de Blibiotheek” van jeugd- en kinderauteur Marc de Bel, werd deze door Burgemeester en voorzitter van het Comité Stoet van Canteclaer Jacques De Ruyck, opgenomen bij de “Vrienden van Canteclaer”.

Marc De Bel - Canteclaer

Marc de Bel is de geestelijke vader van het jongste reusje van de Canteclaerstad, Krieltje Kakelkont. Ook Krieltje was aanwezig in de Bibliotheek van Deinze. In het nieuwste boek duiken ook twee figuren op die actief zijn in het Canteclaercomité. Secretaris Luc Dhaenens en Bart Vermaercke verschijnen in het boek als Inspecteur Dhaenens en Inspecteur Vermaercke.

De burgemeester prees Marc de Bel voor zijn inzet en medewerking aan het Canteclaergebeuren en zijn sympathie voor de Leiestad.

Iedereen kan aansluiten en zo ook lid worden van de “Vrienden van Canteclaer”. Het is een effectieve steun aan het Canteclaercomité voor de komende Jubileumstoet van 2012. Meer info: www.vriendenvancanteclaer.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...