Nu ook oplaadpunt voor elektrische fietsen in Deceder te Astene/Deinze

De elektrische fiets doet volop zijn intrede, niet alleen in het straatbeeld , maar ook in het eendaags- en meerdaags toerisme

Elektrische fiets Deceder Astene Deinze

Daarom namen Willy Eeckels, Directeur en Eddy De Winter, Diensthoofd van Vakantiecentrum DeCeder vzw het initiatief om in de overdekte fietsstalling van DeCeder niet minder dan 3 oplaadpunten voor elektrische fietsen te voorzien. DeCeder kreeg al regelmatig groepen fietsers op bezoek, waarbij er steeds meer elektrische fietsen voorkwamen.

Een oplaadpunt is immers een plek waar een elektrische fiets kan worden opgeladen. Inspelen op de nieuwe trends in de samenleving is een must. Voor veel mensen is een elektrische fiets geen overbodige luxe, zeker als je wat gezondheidsproblemen hebt of wat ouder bent. Fietsen met gewone fietsen valt veel te zwaar voor deze mensen.

“ We beschouwen het fiets oplaadpunt als een klantendienst. Het opladen gebeurt dan ook gratis. Ook werd een vaste fietspomp gemonteerd in deze ruimte.  DeCeder heeft al geruime tijd een officiële erkenning als fietsvriendelijke logies en fietsvriendelijk café/restaurant.  We hopen dat deze nieuwe service veel gebruikt wordt. Hopelijk krijgt dit initiatief veel navolging in de horeca sector ” zeggen Willy Eeckels en Eddy De Winter van DeCeder.

Vakantiecentrum DeCeder vzw is gelegen in de Parijsestraat , 34 , 9800 Deinze, 09-381.58.85, www.deceder.be[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...