AppliTek & Sportac Deinze sluiten structureel sponsoringakkoord.

Sportac86 voorzitter Didier Dejaeghere en de Deinzenaar en gedelegeerd bestuurder van AppliTek, David Laurier, hebben vandaag een structureel akkoord gesloten waarbij AppliTek de komende jaren de truitjessponsor wordt van Sportac86.

Sportac Deinze - Applitek

Sportac86 Deinze startte in 1986 en heeft ongeveer een ledenaantal van 750 gymnasten. Het aantal disciplines nam met de jaren toe. Aanvankelijk startte de club met artistieke gymnastiek en acrobatische gymnastiek, maar nu is er ook rope-skipping, trampoline, tumbling, … Dit vooral om zoveel mogelijk jongeren te kunnen aanspreken en te blijven boeien.

De vele topgymnasten zijn het visitekaartje van de club en zij stimuleren andere jongeren om voor de turnsport te kiezen. Naast deze wedstrijddisciplines is er ook kleutergym, recreatieve gym, gym voor volwassenen, enz…

AppliTek Deinze startte in 1985 en heeft ongeveer 40 mensen in dienst, en is wereldwijd actie in meer dan 120  landen. Het bedrijf maakt vooral meetapparatuur en was recent nog in het nieuws met haar contract in Kazakhstan, waar het bedrijf de meren zal uitrusten met automatische meetapparatuur voor waterverontreiniging. Deze week nog reist Laurier af naar China om AppliTek China op  te richten.

Volgens David Laurier, gedelegeerd bestuurder van AppliTek zijn AppliTek’s medewerkers in feite wel vergelijkbaar met de atleten van Sportac86, want zowel de atleten van Sportac86 als de atleten van AppliTek zijn wekelijks actief in binnen- en buitenland. Enerzijds op wedstrijden (bij AppliTek ondehandelingen) en anderzijds op shows en demonstraties (bij AppliTek beurzen). Naast de ontelbare nationale titels behaalden de Sportac86 gymnasten ook reeds heel wat medailles op Wereld- en Europese kampioenschappen. Ook AppliTek was in 2008 KMO Laureaat en behoort ook in 2010 tot de kopploeg om terug KMO Laureaat 2010 te worden.

Volgens Didier Dejaeghere is deze overeenkomst met AppliTek belangrijk omdat AppliTek net zoals Sportac86, goede en gemotiveeerde medewerkers/leden heeft, internationaal actief is, succesvol en innovatief is.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...