Scouts en Gidsenbal – TranceFUSION te Deinze

Op zaterdag 16 oktober is het terug zo ver. De 45ste editie van het Scouts en Gidsenbal en de 13de keer TranceFUSION. Dit evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot een mega-event met meer dan 8000 bezoekers. TranceFUSION is beleven, waarbij iedere bezoeker een totaalpakket aangeboden krijgt. De nieuwe ‘Main Square’ geeft toegang tot de verschillende zalen, waar ieder zijn of haar FUSION kan vinden. In de Brielpoort geven internationale en nationale TOP-Dj’s het beste van zichzelf. Het echte fuifbeest kan zich dan weer helemaal uitleven in de grote tent en wie dat nog niet genoeg vindt, kan een exclusieve avond beleven in de VIP.

Trancefusion

TranceFUSION into the ASIAN NIGHT. Een totaalsetting die tot ieders verbeelding spreekt. Op de affiche ‘Freemasons’ en ‘Mike Foyle’ als internationale top-acts. Alle elementen zijn aanwezig om terug een spetterende  editie te beleven.

Meer info hier of klik op lees meer

UP TO… TranceFUSION

TranceFUSION, één en al belevenis op zich. Dreunende beats en flitsende lightshows, nationale en internationale dj’s, in een setting die tot de verbeelding spreekt.

Trancefusion legde reeds een hele weg af om tot het evenement te komen waar het nu voor staat. De eerste editie dateert al van 45 jaar geleden, toen enkele oud-scouts de handen in elkaar sloegen om het eerste Scoutsbal te organiseren. Toen vonden maar liefst 486 bezoekers hun weg naar Feestzaal D’Hulhaege.

Drie jaar later verhuisde het Scoutsbal naar VTI Deinze waar men meer dan 1000 feestgangers verwelkomde. Jaar na jaar bleef het Scoutsbal een succes.In 1985 werd voor het eerst gewerkt met 2 zalen en overschreed men de kaap van 2000 bezoekers. Gezien het stijgende bezoekersaantal werd de Brielpoort gekozen als geschikte locatie met mogelijkheid om ook extra grote tenten op te slaan.

Doorheen de jaren zoekt het Feestcomité steeds naar nieuwe formules voor elk doelpubliek. In 1998 werd een volledig nieuw concept uitgewerkt: Trancefusion.

Al 13 jaar lang staat Trancefusion aan de top. Sinds het overdonderende

succes van de eerste editie blijft het bezoekersaantal elk jaar opnieuw stijgen. Meer dan 8000 feestgangers vinden ondertussen de weg naar de Brielpoort in Deinze.

In 2008 werd de eerste internationale DJ aan de affiche toegevoegd: Green Velvet. Hij zorgde voor een fantastische feestnacht. Het jaar erna passeerden top-Dj’s Ida Engberg en Dave Spoon de revue. En ook dit jaar blijft Trancefusion een evenement waar iedereen zijn of haar FUSION kan vinden. Trancefusion…AND YOU?

 

TranceFUSION… INTO THE NIGHT

Trancefusion, één en al belevenis op zich. Dreunende beats en flitsende lichtshows, nationale en internationale dj’s, in een setting die tot de verbeelding spreekt. Scouts en Gidsen Deinze organiseren dit jaar de 45ste editie van het Scouts-en Gidsenbal. TranceFUSION is ready for story n°13… going into the night!

“TranceFUSION is entering your World at October 16th.” Ook dit jaar mikt Scouts-en Gidsen Deinze op 8000 feestgangers die hun weg zullen vinden naar de Brielpoort in Deinze. Jongeren tussen 16 en 25 zullen worden ondergedompeld in het totaalpakket dat TranceFUSION heet.

In 2008 mocht TranceFusion de eerste internationale TOP-DJ ontvangen. Green Velvet zorgde voor een fantastische feestnacht, later passeerde ook niemand min-der dan Ida Engberg en Dave Spoon de revue. Ook dit jaar pakken we uit met internationale namen: Freemasons en Mike Foyle zullen dit jaar TranceFusion terug tot een mega-event maken.

“TranceFUSION is going ASIAN NIGHTS.” Na thema’s als ‘Industrial Space’, ‘Geometric World’ ‘Winter-Wonderland’ & ‘Waterworld’ pakt Trancefusion dit jaar uit met ‘Asian Nights’. Een thema dat je in alle zalen terug zal vinden in een spectaculaire decoratie.

Trancefusion heeft elke bezoeker enkel het beste te bieden. Via de ‘Central Square’ kan je vlot alle zalen bereiken. Brielpoort, ‘Hall 1’, staat voor progressive, trance, house en dance-muziek. Internationale en nationale top-DJ’s verwennen de bezoekers tot in de vroege uurtjes.

Hall 2, een heuse danstent, verwelkomt iedereen met dance, pop, rock, rnb, en partymuziek. Een plaats waar elke feestvierder zijn gading kan vinden.

In Hall 3 tenslotte, ontvangen we onze VIP-gasten. Een heerlijk diner en een ontspannen lounge-sfeer maakt deze zaal tot een exclusieve belevenis.

Ervaren is het sleutelwoord, een overdonderende sfeer en een fantastische decoratie laten je Trancefusion volledig beleven. Een crew van meer dan 300 medewerkers zorgt ervoor dat elke fuifganger het beste uit Trancefusion kan halen. Trancefusion heeft de vele troeven in handen om haar positie als grootste fuif in Deinze en omstreken te handhaven.

Dat is waar we voor staan, jongeren van Deinze en ver daarbuiten uitnodigen voor een fantastische nacht waarover nog lang nagepraat wordt. Trancefusion is een plaats waar iedereen zijn of haar fusion kan vinden. TarnceFUSION… Get the Asian vibes!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...