Sportac Deinze Rope skipping 2 medailles op masters!

Afgelopen weekend vond de tweede masterwedstrijd plaats voor de rope skipping in Nazareth.  De wedstrijd dicht bij de deur zorgde voor heel wat Sportac supporters op de tribunes.

De beloften lieten voor het eerst zien wat ze in hun mars hadden. Alle 8 sprongen ze de ziel uit hun lijf en de resultaten mogen er best zijn. Eva vanbellegem werd maar liefst 2de met haar freestyle oefening en Yenna Tytgat behaalde uiteindlijk het brons bij de eindtelling van alle  wedstrijdonderdelen.  We zullen nog heel wat horen over deze jonge generatie sportac-skippers. De junioren probeerden hun scores van 2 weken terug te verbeteren. Bij de ene lukte dat al wat beter dan bij de anderen maar uiteindelijk mocht iedereen tevreden zijn met z’n springkunsten.


Eva Vanbelleghem


Yenna Tytgat

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...