2 daagse workshop Mozart Opera Ensembles in Deinze

vzw CoOperArti organiseert een 2 daagse Mozart Opera Ensembles Workshop. Daarin worden olv international vocal coach Andrew Wise, fragmenten ingestudeerd uit Die Zauberflöte, La Clemenza di Tito en Cosi fan tutte. Zowel het vocale, tekstuele, interpretatieve, alsook scenische zullen aan bod komen.

Voor het scenische zal regisseur Maja Jantar haar medewerking verlenen. Er zijn nog plaatsen voor gemotiveerde zangers en zangeressen, dit vanaf niveau Hogere Graad muziekacademie. Datum zo 28/11 en za 4/12, Regio Deinze. Kostprijs is afhankelijk van actieve of passieve deelname. Alle info en inschrijvingen via www.vzwcooperarti.org

2 daagse workshop Mozart Opera Ensembles in Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...