Festival4Kids op 19 december in de Brielpoort te Deinze!

Wat? Een groots opgezet kidsfestival met ronkende namen op de affiche en tal van randanimatie met voor elk wat wils!

Voor de kleinsten onder de kids komt de Studio 100 TV Band het beste van zichzelf geven! Een wervelende show voor jong en oud waarbij iedereen voluit kan meezingen, dansen en springen! Met knallers als “Mega Mindy” en “K3” tot “Kabouter Plop”, en vele andere bekende hits. De enige echte Kabouter Klus zal hier ook een spetterend gastoptreden op het podium weggeven. Dat belooft dus…

Festival4Kids op 19 december in de Brielpoort te Deinze!

Voor de iets oudere kids komt niemand minder dan Laura Omloop, finaliste van het Junior Eurovisiesongfestival 2009 haar jodel- en zangtalent nog eens demonstreren tot groot jolijt van de fans. Zij wordt bijgestaan door niemand minder dan de Ketnet Band die zal zorgen voor dolle pret met een zeer hoog Ketnetgehalte. Een begeesterende sfeer gegarandeerd!

Tijd voor ‘Bartje en Familie’, de enige kindershow met 3 echte BV’s!

Stoffel Bollu – Kobe uit Familie, Sofie Mora – Yasmine uit Familie en Christophe Stienlet – Bartje himself uit Schuifaf! Spel, zang en veel humor! Bij deze show worden er GRATIS prijzen ter waarde van 1.000 euro geschonken door HASBRO/MB SPELLEN!

Top of the bill en jong jeugdgeweld uit eigen streek voor de tieners nu… Jill & Lauren, finalisten van het Junior Eurovisiesongfestival 2010! Met hun aanstekelijke ‘Get up’ gaat de zaal ongetwijfeld op zijn kop.

Tussen de optredens door is er een ruime randanimatie voorzien.

Uw kleine spruit kan zich laten omtoveren tot prinses, clown… op de kindergrimestand, de kids kunnen uit de bol gaan in een heuse kinderdisco, er zijn springkastelen waar er naar hartelust kan worden gesprongen, er lopen ook clowns en kerstmannen rond waarmee je op de foto kan en ook de wondere wereld van de magie kan je betreden met aanwezige goochelaars. Uiteraard is er gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen.

Een familiespektakel dus buiten proportie waar de kids de zondagmiddag beleven van hun leven! Na afloop krijgt iedereen een leuke ballon als aandenken aan deze supernamiddag…

Waarom? Festival4Kids is ontstaan uit de idee dat er bijzonder weinig wordt georganiseerd voor de kids. Wekelijks zijn er allerhande festivals, optredens, fuiven, … telkens met als specifieke doelgroep de volwassenen. Het aanbod hiervan is onoverzichtelijk, het aanbod aan events daarentegen voor kinderen echter is zeer beperkt! Daarom staken Philippe Wattyn en Thomas Meersschaert ,de mensen achter de firma’ s Watts Productions, Tm Events & Drukkerij NetForce, de koppen bij elkaar en creëerden dit nieuwe concept waar de hele familie plezier aan beleeft.

Festival4Kids op 19 december in de Brielpoort te Deinze!

Info en prijzen: Er wordt gewerkt met drie prijscategorieën:

Volwassen en kinderen vanaf 12 jaar 14.50 € 
Kinderen onder de 12 jaar 12.50 € 
Schootprijs (tot max 4 jaar op de schoot) 5.00 €

De organisatie behoudt zich wel het recht voor om de leeftijd te controleren aan de ingang. Voorzie dus best een identiteitsbewijs om onnodig oponthoud te vermijden aan de ingang. Er worden enkel genummerde zitplaatsen voorzien voor het podium. U heeft er dus alle belang bij tijdig te reserveren. De ticketreservatie kan online via http://www.festival4kids.be of per e-mail op het adres [email protected]

Na betaling worden de tickets doorgestuurd per e-mail of per post (op aanvraag).

Plaats van afspraak: Brielpoort, Lucien Mathyslaan 9 te 9800 Deinze op 19 december 2010. Deuren open vanaf 13.30u.

TIP! Wil je een leuke prijs winnen? Voer dan je e-mailadres in via de site http://www.festival4kids.be/, op het festival zelf hoor je dan misschien bij de gelukkigen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...