2e Happy Hobby Zondag in DeCeder Deinze

Zondag 23 januari 2011 van 14u tot 17u30 – Happy hobby zondag en… helende kruiden

Na het enorme succes van vorig jaar gaat op zondag 23 januari de VVPV Leie-Schelde opnieuw de hobbytoer op, de leden van de Vlaamse vasteplanten vereniging komen in de kijker, mogen hun hobby voorstellen en kunnen hun producten verkopen in de vorm van een fancy fair. Een vleugje wintergroen, decoratie artikelen, kunst met bloemen, struisvogeleieren en juwelen, zandschilderen, gepersonaliseerde houten geschenkartikelen, tentoonstelling van schilderijen door kunstenares Irene Wille en haar leerlingen, Aura soma en Cosmic flower energies en kinderboekje door Caroline Wille en allerlei workshops met medewerking van hobbywinkel Perfecta uit Deinze is het opzet van deze 2e open deur en ledendag voor het grote publiek. De inkom is gratis.

en om 15u: Gezond de winter door met kruiden. Is er een voordracht door Sabine De Coninck een gepassioneerde herboriste, na vorig jaar kruidenheks Epona is er dit jaar opnieuw een gezellige kruidendame te gast. Eind januari kijken we stilletjes aan uit naar de lente. De wintermoeheid zit letterlijk en figuurlijk in ons kleren. We verlangen naar de zon en willen graag onze energie terug. Sabine geeft talrijke kruidenweetjes en laat jullie kennis maken met kruideninfusen. Dankzij allerlei tips overwinnen we de laatste winterkwaaltjes en gaan we vol vitaliteit en enthousiasme de lente in.

Gratis inkom – Info: via mail [email protected] of bij Robert 09/380.07.58.

www.deceder.bewww.vvpv.be – DeCeder Parijsestraat 34 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...