Nieuwjaarsconcert in de Brielpoort

Reeds voor de negentiende keer brengt het Bevers Harmonieorkest (ruim 100 uitvoerders) stijlvolle composities onder de deskundige leiding van dirigent Bert Decavel. Tijdens de pauze en achteraf gezelligheid verzekerd aan de Filliers stand of de triporteur van Huisbrouwerij Canarus uit Gottem! Op dit nieuwjaarsconcert laat het Bevers Harmonieorkest U opnieuw genieten van schitterende composities zoals Polovtsian Dances van Alexander Borodin en Times Squares 1944 uit de Broadway-musical van Leonard Bernstein. We gaan de zuiderse toer op met het Mexicaanse Huapango, het Cubaanse C…abanera, de Spaanse rapsodie Espana en de statige paso doble El Batallon. Het wordt zeker uitkijken naar de vertolking van Romeo and Juliet van Iljitsj Tschaikowsky en At World’s End, de symfonische suite van de overbekende avonturenfilm Pirates of the Caribbean.

Kaarten 12 euro – Voorverkoop 11 euro – Leden 1 euro extra korting. Kaarten verkrijgbaar bij alle bestuursleden van Pasar Deinze (http://www.pasar.be/Deinze/?p=medewerkers), In het VDK kantoor Markt Deinze of Standaard Boekhandel Tolpoortstraat Deinze. Telefonisch reserveren mogelijk

Info conference 2010 NICK HOLLEVOET & Kaas-en wijn: http://www.facebook.com/profile.php?id=767914453&success=1#!/event.php?eid=189590491052490

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...