Sp.a Deinze stelt ‘rode telefoon’ voor

Traditioneel vierde sp.a Deinze op zondag 30 januari het nieuwe jaar met een ontbijt en receptie voor haar leden en sympathisanten. Vanaf 9h genoten een 110-tal aanwezigen van een uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet. Om 11h werd de receptie in gang geschoten door voorzitter Freija Dhondt. Zij loofde in haar nieuwjaarspeech het werk van Johan Vandelanotte op federaal vlak en benadrukte dat sp.a ook op lokaal vlak goed bezig is. “De opkomst was nog nooit zo talrijk. In totaal zakten er 180 mensen af naar De Pulle. Dat is een teken dat we goed bezig zijn. Bovendien kregen we de laatste periode van het jaar opnieuw heel wat leden bij en voegden er zich een aantal jonge mensen toe aan het partijbestuur. Met de vernieuwde ploeg ben ik helemaal klaar de strijd naar 2012 aan te gaan!”

Sp.a Deinze stelt ‘rode telefoon’ voor

Sp.a Deinze wil altijd klaar kunnen staan voor haar leden en sympathisanten en start daarom met een nieuw project. Dhondt: “Via de zogenaamde rode telefoon zal het mogelijk zijn ons 7 dagen op 7 te contacteren. Je kan ons opbellen voor meer informatie bij gemeenteraadsdossiers, problemen in uw straat, suggesties of tips,…. Uiteraard is het ook mogelijk via deze weg een afspraak te regelen met een van de mandatarissen”. Vanaf 1 maart zal er bovendien ook een contactpersoon elke dinsdagnamiddag klaarstaan in De Pulle voor alle Deinzenaren. Het rode nummer is 0496/17.83.58.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...