Zondag 6 februari tweedehandsbeurs voor baby- en kindermateriaal te Deinze

VIVA-SVV Deinze is paraat  voor tweedehandsbeurs van baby- en kindermateriaal.

De dertiende editie van de tweedehandsbeurs belooft weer een succes te worden. Annick Verstraete: heel veel jonge ouders van Deinze en omstreken hebben zich aangeboden om zondag hun materiaal te verkopen.  Omdat alles vlekkeloos zou verlopen beperken wij onze inschrijvingen tot 100 verkopers. Bovendien eisen wij van onze verkopers dat al het materiaal in goede staat is.

Ondertussen hebben wij een reputatie opgebouw van kleinschalige, goed verzorgde en kwalitatieve beurs. Dankzij talrijke vrijwilligers kunnen wij ook dit jaar weer alles in goede banen leiden.

Zondag 6 februari tweedehandsbeurs voor baby- en kindermateriaal te Deinze

Heb je interesse  in een bedje, park, buggy, autostoel, …haast je dan op zondag 6 februari om 13u naar de Middenschool Peter Benoit. Ben je op zoek naar een extra stuk speelgoed, toffe kleertjes, een fiets,… dan ben je uiteraard ook bij ons aan het goede adres. Wij openen onze deuren stipt om 13u.  De ingang is voorzien langs de Schutterijstraat.  Parkeren is mogelijk zowel op de parking in de Schutterijstraat als in de Peter Benoitlaan.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...