Activiteiten natuurpunt Deinze plus

Zondag, 20 Februari 2011 – Familiale Natuurwandeling Zeven Dreven in De Pinte

Gids: Joris Verbiest (0499/59 08 01). Vertrek om 14u stipt aan de ingang van het Woonzorgcentrum Scheldevelde, Kasteellaan 41, 9840 De Pinte. Terug om 16u30. Late winterwandeling aan de zuidkant van het Parkbos Gent. Wisselend landschap van park, natuur- en landbouwgebied. Meebrengen: stevig schoeisel en eventueel verrekijker.

Natuurpunt Deinze plus
Foto bestuur.

Zaterdag, 26 Februari 2011 – Beheerswerkdag in de Vallei van de Zeverenbeek.

Contactpersoon: Rik Desmet (0497/87.56.14). Verzamelen om 9u30 aan de kerk van Wontergem of ter plaatse aan het begin van het knuppelpad te Wontergem om 9u45. Aansluiten in de namiddag kan, afspraak om 13u30 aan de kerk of om 13u45 aan het knuppelpad. Einde omstreeks 17u. We ruimen hout van de een dunningskap. Deelnemers hebben recht op een deel van de houtopbrengst. JNM zorgt voor de gewaardeerde catering. Meebrengen: laarzen, werkhandschoenen, kledij die (zeer) vuil mag worden, evt. takkenschaar en bijl.

http://www.deinzeplus.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...