cvo Kisp viert duizendste online inschrijving

Deze maand schreeft bij het centrum voor volwassenenonderwijs Kisp de duizendste cursist online in. Het gaan om Griet Van De Velde Zij volgt momenteel de cursus Koken voor beginners in Deinze. De cursiste werd door cvo Kisp bij de start van deze cursus in de bloemetjes gezet.

cvo Kisp viert duizendste online inschrijving

Cvo Kisp startte vorig schooljaar als eerste centrum voor volwassenenonderwijs uit de regio met online inschrijvingen voor cursisten. Vanaf dit schooljaar kan ook wie nog nooit eerder les volgde zich mits een paar muisklikken inschrijven voor een cursus. Momenteel schrijft al 25% van de cursisten zich online in.

cvo Kisp viert duizendste online inschrijving

Cvo Kisp is met zijn zeven vestigingen het centrum voor volwassenenonderwijs met het meest uitgebreide aanbod in de regio Gent-Meetjesland. Jaarlijks volgen ruim 12.000 cursisten les in Aalter, Deinze, Eeklo, Gent Holstraat en Sint-Lievenspoortstraat, Mariakerke en Zelzate. Bij cvo Kisp kan men de meest diverse opleidingen volgen: talen, computerlessen, lerarenopleiding, fotografie, bedrijfsbeheer en boekhouden, grafische, technische en paramedische opleidingen, webacademie, mode, koken en bloemschikken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...