Warme actie

Curieus Deinze & Petegem organiseren traditiegetrouw twee keer per jaar een gezamenlijke stookolieaankoop. Op deze manier wil men de Deinse bevolking de mogelijkheid geven om te genieten van een mooie korting op hun stookoliebestelling. Vanaf nu kan men inschrijven voor de eerste aankoop van 2011.

Warme actie

Voor elke levering van minimum 500 liter wordt de basisprijs van 2000 liter bedongen, met daar bovenop nog een vaste korting. Afhankelijk van de leverancier betaalt u contant of schrijft u over na ontvangst van uw factuur.

Bent u geïnteresseerd mee te doen met deze gezamenlijke aankoop? Geef uw bestelformulier dan af bij Bond Moyson (Stationsstraat 4), Yves Eggermont (Eggestraat 51) of Willy Bekaert (Lentelaan 12). Uiteraard kan u een bestelformulier aanvragen in ons lokaal ‘De Pulle’ (Stationstraat 4), via email: [email protected] of via onze rode telefoon 0496/17 83 58. Vermeld bij uw bestelling duidelijk uw gewenste liters met of zonder antivries (min. 500), uw adres en of uw tank zich binnen of buiten bevindt. Inschrijven kan tot en met 2 maart, de levering gebeurt vanaf 3 maart.

Aarzel niet want hoe meer mensen stookolie bestellen, hoe beter de prijs!

Yves Eggermont – 0475/31.84.10 – [email protected] – Verantwoordelijke stookolieactie – curieus – Deinze & Petegem

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...