Romeo & Julia

Prachtige video over de afloop van het schooltoneel “Romeo & Julia”

HD versie beschikbaar(!)

Maandenlang werkte een indrukwekkende cast & ploeg zich uit de naad om van het beroemde Romeo & Julia van Shakespeare een verpletterend succes te maken. Alle vijf de voorstellingen waren in een wip uitverkocht en de spelers gaven zich keer op keer volledig om het publiek aan het lachen te brengen, te ontroeren en zelfs tot tranen te roeren.

En dit is dus de afsluiter van deze maanden van hard werk en plezier. Een kort clipje met mooie momenten van zowel achter als op scene, op de tonen van het prachtige ‘Ik zal je troosten’, een schitterende Nederlandstalige cover van ‘Fix You’ (Coldplay) door enkele van onze meest muzikale leerkrachten en leerlingen.

Een mooie herinnering aan dit fantastische avontuur, niet alleen voor het publiek, maar vooral voor iedereen die meewerkte en met zijn bloed, zweet en tranen dit prachtige project op poten zette.

Tranenstroom
langs je gelaat
wanneer iets dierbaars
je verlaat

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...