Sportac 86 verkozen tot sportclub van het jaar

Sportac Deinze sportclub van het jaar

Afgelopen vrijdag organiseerde Stad Deinze het jaarlijkse sportreferendum. Op basis van de jaarprestaties 2010 werden er verschillende prijzen uitgereikt, waaronder de trofee voor Sportclub van het jaar. Sportac 86 kwam als eerste uit de bus!

Andere sportac’ers die werden genomineerd waren Marlies Hoornaert (jeugd) en Lara Schollier (sportvrouw). Zij vielen buiten de prijzen maar kregen een daverend applaus en een bloemetje voor hun prestaties van afgelopen jaar.

De titel Sportclub van het jaar was niet zo evident. Met een nipte voorsprong van 0,06% haalde Sportac86 het van RSC The Handles. Zij hadden eveneens in 2010 sterke prestaties neergezet en kaapten de prijzen jeugd, sportvrouw en sportman weg. De 3e plaats was voor Atletiek Club Deinze gevolgd door De witte Kaproenen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...