1 mei-happening in Stationsstraat!

Traditiegetrouw vieren de socialistische bewegingen ook in Deinze de dag van de Arbeid! De muzieknamiddag en de happening in de Stationsstraat zijn dit jaar de publiekstrekkers.

Het feestgebeuren start op vrijdag 29 april om 19h30. Animo organiseert dan voor de derde keer een leuke pokeravond! Inschrijven kan via [email protected] en kost je 3 euro!

Het feestweekend gaat verder op zaterdag 30 april vanaf 15 uur met een muzieknamiddag georganiseerd door Curieus, S-Plus en vfg Leieroos. Muzikant en zanger Roland De Ridder zorgt met zijn orkestklavieren voor muziek en ambiance! Iedereen is welkom! Leden kunnen gratis genieten van belegde broodjes, niet-leden kunnen uiteraard die dag lid worden van een van de bewegingen.

De vinkenzetting van de Drieszangers, die voor de gelegenheid gesponsord wordt door sp.a en curieus, start zoals altijd op 1 mei om 9 uur in de Ten Rodelaan. Een uurtje later vertrekt de bus richting Gent voor de traditionele 1 mei-stoet!

Om 13 uur zijn alle leden en sympathisanten welkom in zaal ‘Voor ons Recht’ voor 1 mei-toespraak van de voorzitter en een lekkere barbecue. Voor 15 euro krijg je een aperitief en 3 heerlijke stukken vlees en verse groentjes! Inschrijven kan nog tot 28 april via [email protected] of via de rode telefoon 0496/17.83.58.

Om 15h begint de openluchthappening in de Stationsstraat met dj Marko en een optreden van The Blue Lights. De kinderen worden verwend met o.a. een schminkstand, een springkasteel en een ballenbad. De ouders kunnen op het terras genieten van het streekbier Canarus met een heerlijke barbecueworst!

Voor elk wat wils in Deinze tijdens het 1mei-weekend! Laat ons alvast hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn!

Inschrijvingen en meer info in De Pulle, Stationsstraat 4, op [email protected] of via de rode telefoon 0496/17.83.58!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...