KMSK Deinze nu overal bereikbaar via iPhone

Als allereerste voetbalclub in België, na STVV, brengt SK Deinze een iPhone applicatie uit. De applicatie kan gratis gedownload worden in de bekende Appstore van Apple. In deze applicatie (die ook offline werkt), krijg je een overzicht van het laatste nieuws, wedstrijden, rangschikking en spelersinformatie. De applicatie werd ontwikkeld door Gekiere.com, die ook heeft gezorgd voor de technische ontwikkeling van de website van SK Deinze.

KMSK Deinze nu overal bereikbaar via iPhone

Deze applicatie zal binnenkort ook beschikbaar worden op Android smartphones. Android is het operating system van Google, die op verschillende merken van smartphones draait. Android is de grootste tegenhanger van Apple’s iOS.

Te downloaden via http://itunes.apple.com/us/app/kmsk-deinze/id427395165

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...