MijnTuin.org verzorgt nu ook buxus in Engeland

Acht maanden na de start, mag Trendsco uit Deinze, het bedrijf achter de sociale tuinwebsite MijnTuin.org, terugkijken op een prachtig resultaat. Meer dan 4.300 tuinliefhebbers in Vlaanderen en Nederland hebben reeds een digitale tuin aangemaakt. Al deze digitale tuinen zijn nu al goed voor meer dan 2.500.000 m² tuin.

Mijntuin.org

Dit succes heeft TrendsCo er toe aangezet om over de grenzen heen te kijken en MyGarden.org te lanceren. Deze website is de Engelstalige evenknie van MijnTuin.org en mikt in eerste instantie op Engeland en Ierland, de twee Europese tuinlanden bij uitstek.

Het basisprincipe van MyGarden.org blijft trouw aan het succesvolle concept: een tuinliefhebber registreert zich via een online formulier of gebruikt zijn Facebook, Twitter of Google-account om een digitale tuin aan te maken. Daarna kan hij in de enorme plantendatabase die planten uitzoeken die ook in zijn eigen echte tuin aangeplant zijn.

Vanaf dat moment krijgt hij op het juiste ogenblik de informatie die nodig is om de planten in zijn eigen tuin op het juiste moment perfect te verzorgen.

Het boeiende aan MyGarden.org is de sociale interactie tussen tuinliefhebbers. We leren van elkaar, we inspireren elkaar. Voor vele beginnende tuiniers is het hartverwarmend om te merken dat ervaren rotten hen bijstaan als het nodig is. En als we tijd over hebben, dan kunnen we altijd een van de aangekondigde tuinevenementen bijwonen.

Zin om het zelf ook eens te proberen? Bezoek Mygarden.org (EN) of MijnTuin.org (NL) en start je eigen digitale tuin.

Zie ook hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...