Zoektocht in het hart van Deinze…

Martin De Baerdemaeker: “In samenspraak met KLAD en Stad Deinze heb ik in eigen beheer een video gemaakt van een 20-tal minuten over de opgravingen. Ik wilde deze film perse nog afwerken voordat de restanten onder de nieuwe Markt verdwijnen…

Het is een verslag van de opgraving, een vervolgverhaal: elke week brengt iemand van de archeologen verslag uit van de vorderingen en vondsten en heb ik sfeerbeelden gemaakt van de werken. Ik hoop dat het de mensen een goed beeld geeft van de waarde van de opgravingen, en dat ze op die manier verder gestimuleerd worden meer te vernemen over de outcome…”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...