2* GOUD voor de sportac topsportformaties ACRO

Afgelopen weekend namen twee sportac-topsportformaties acro deel aan de 18de editie van het internationale tornooi ‘Open Baltic’ in Visaginas (Litouwen). Beide teams haalden er met glans de overwinning!

Het seniorentrio Sanne Van Overberghe, Lara Schollier & Camille Van Betsbrugge overtuigden met een spectaculaire tempo-oefening (28.768) en een schitterende combinatie-oefening (28.821). Ze behaalden met 86.127 punten het goud voor de trio’s uit Wit-Rusland en Litouwen.

Laure De Pryck en Nicolas Vleeshouwers zetten als jong juniorenduo eveneens een schitterende prestatie neer. Ze lijken alvast goed op weg naar een succesvolle carrière. Ze haalden op de drie onderdelen (balans, tempo en combined) de hoogste score en wonnen met ruime voorsprong de wedstrijd in hun categorie.

Camille Van Betsbrugge

Camille Van Betsbrugge

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...