Liberale vrouwen ontbijten voor het goede doel

De Liberale Vrouwen van Deinze bouwen duurzaam verder aan hun traditie om bij te dragen aan humanitaire projecten via het organiseren van socio-culturele activiteiten.  Sedert 5 jaar wordt één van de activiteiten – een gezinsontbijt – georganiseerd ten voordele van 2 projecten.

Steunen ver en dichtbij

Lynda Minnens, voorzitster: “Eén van de doelstellingen van onze vrouwenbond is streven naar gelijke rechten en kansen voor alle vrouwen en mannen, ongeacht leeftijd, afkomst, overtuiging, seksuele voorkeur en steeds rekening houdend met onderlinge verschillen.  Daarom gaat de opbrengst van het jaarlijkse ontbijt ten dele naar een buitenlands project: Istaliv, een vrouwenhuis in Afghanistan.  Met deze ondersteuning willen de liberale vrouwen blijk geven van empathie voor vrouwen van de islamitische wereld, die lijden op manieren die men in het Westen nog nauwelijks kent.  Met de €2.350 die de afgelopen jaren werd geschonken aan het vrouwenhuis, werden concrete projecten opgestart zoals imker-opleidingen, ondersteuning voor leraressen in het productie-atelier en gezondheidszorgen”

PR verantwoordelijke Yannic Demeyer: “Het tweede deel van de opbrengst gaat naar een project dichterbij huis: het Rode Kruis asielcentrum Deinze.  De opbrengst van de cheque van €500 zal gebruikt worden voor activiteiten die buiten de reguliere werking vallen.  Tijdens het ontbijt wordt de cheque aan de centrumverantwoordelijke de heer Alain De Backer overhandigd”.

Iedereen welkom op het ontbijt 2011

Het vijfde ontbijt van de Liberale Vrouwen van Deinze gaat door op zondag 19 juni tussen 8.30u en 11u in het Brielpaviljoen te Deinze (Lucien Mathijslaan, aan de ingang van de Brielmeersen).

Prijs: €8 voor volwassenen, €4 voor kinderen.  Inschrijven via [email protected] of bij [email protected] of op 09.388.52.66.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...