Milieuvriendelijk beheer van verhardingen

Op donderdag 5 mei, om 20u, gaat een infoavond door over het milieuvriendelijk beheer van verhardingen. Roger Vandermaelen, erkende VELT-lesgever komt voor VELT-Leieland (grondgebied Deinze, Zulte, Kruishoutem, Wortegem-Petegem…) naar zaal Guldepoort, Imschootplein 1 te 9870 Machelen.

Tijdens deze uiteenzetting proberen we een antwoord te vinden op een aantal vragen zoals welk soort verharding kiezen, voor- en nadelen van de verschillende soorten verhardingen, hoe en wanneer verschijnt er ‘onkruid’ tussen de verharding… We bekijken ook samen de verschillende methodes om het onkruid op een zo ecologisch mogelijke manier te bestrijden met nadruk op de voor- en nadelen van deze methodes.

Uiteraard wordt er veel ruimte gelaten voor vragen en ervaringen. Inkom bedraagt drie euro, met een drankje inbegrepen.

Namens VELT-Leieland. Hartelijk welkom aan iedereen! Voor meer info: Mieke 09/ 380 48 10

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...