UNIZO veilt voor TRIAS!

Gedurende de laatste weken waren tientallen ondernemers in de weer voor hun collega ondernemers in het Zuiden. Vanavond loopt de veiling, die UNIZO organiseerde in samenwerking met de Stad Deinze, Vlavem, De Kortrijkse Toren en Watts-ON, ten einde.

Iedereen is uitgenodigd p de slothappening op woensdag 29 juni 2011 om 19u30 in de gebouwen van Watts-ON, Gaversesteenweg 51-55, 9800 Deinze.

De UNIZO-vrijwilligers en partners van de veiling zullen dan plechtig de opbrengst van de veiling overhandigen aan Trias.

Naast de plechtige overhandiging van de opbrengst wordt ook de winnaar van de wedstrijd bekendgemaakt: UNIZO Gent Meetjesland schenkt naar aanleiding van de veiling 2 VIP tickets voor de 6-daagse in Gent weg! U deed nog niet mee? Geen nood, vul op de slothappening alsnog uw deelnamekaart in!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...