Aangepast onthaal politiezone Deinze-Zulte

Ingevolge de verhuis naar het nieuwe hoofdcommissariaat in de Stadionlaan 22/A te Deinze zal de politiezone Deinze-Zulte haar onthaal efficiënter organiseren. Vanaf 1 juli 2011 kan het onthaal te Deinze op zon- en feestdagen ’s namiddags enkel op afspraak worden geconsulteerd. Een afspraak hiervoor moet worden vastgelegd op het nummer 09 381 41 00. Aan de ingang van het gebouw kan evenwel steeds gebruik worden gemaakt van een muurtelefoon die de burger in rechtstreeks contact brengt met een politieambtenaar.

Voor dringende gevallen kan men steeds terecht bij de dienst 101.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...