Anno 1756 uit Vinkt in “Met vier in bed”

Volgende week kan op VTM gekeken worden naar “Met vier in bed”, deze keer doet b&b Anno 1756 uit Vinkt mee. Deze b&b wordt uitgebaat door Annie Dreesen en André Claeys, in het programma willen ze vooral scoren met hun prachtige tuin. Hun prachtig gerestaureerde hoeve en mooie kamers zullen zeker ook indruk maken bij de andere deelnemers. We zijn benieuwd naar het resultaat.

http://vtm.be/met-vier-in-bed/artikel/anno-1756

Op enkele kilometers van Deinze, in het gehucht Vinkt, ligt de B&B Anno 1756. Te midden van de schapen, kippen en geiten straalt de oude boerderij een erg landelijke sfeer uit. André (62) is al enkele jaren samen met Annie (56) en begon met haar aan het avontuur Anno 1756. Toen haar kinderen allemaal het huis uit waren, kreeg Annie last van het lege nest syndroom. Daarom bedacht ze om de oude boerderij om te toveren tot gastenkamers. De van afkomst Limburgse vrouw begon met het verzamelen van oud speelgoed en dat is dan ook de rode draad in de B&B.  André is een landbouwer op rust die ook actief was in de gemeenteraad van Vinkt. Hij is in de buurt dus een graag gezien figuur, maar bovenal een sociaal beest dat mensen rondom zich nodig heeft. De rol van gastheer is hem dan ook op het lijf geschreven. (tekst VTM)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...