Nieuwe website voor sp.a Deinze

Sp.a Deinze is volop bezig met het ontwikkelen van een beter contact met de Deinzenaar. Nadat de partij in het begin van het jaar de ‘rode telefoon’ lanceerde, is er nu ook een nieuwe website.

“Op onze nieuwjaarsreceptie lanceerden we het nieuwe project rond de ‘rode telefoon’. Via het centrale nummer, 0496/17.83.58, is het mogelijk om ons 7 dagen op 7 te contacteren. Je kan ons opbellen voor meer informatie bij gemeenteraadsdossiers, problemen in uw straat, suggesties of tips,…. Uiteraard is het ook mogelijk om via deze weg een afspraak te regelen met een van de mandatarissen”, zegt partijvoorzitter Freija Dhondt.

De rode telefoon raakt stilaan bekend bij het Deinse publiek en de partij is klaar voor een nieuwe uitdaging. “De website is vanuit de nationale partij ontwikkeld en is heel ruim en duidelijk. Je vindt er heel wat informatie over onze afdeling terug. Naast onze tussenkomsten op de gemeenteraad vind je er ook nieuwtjes en persberichten. Het is ook mogelijk om rechtstreeks een vraag te stellen en om al onze bestuursleden beter te leren kennen”, zegt een trotse Dhondt.

Naast de rode telefoon en de vernieuwde website, is er sinds 1 maart ook elke dinsdagnamiddag een contactpersoon aanwezig in het socialistische lokaal De Pulle. Bij Patrick Le Roy kun je dan terecht voor allerlei problemen en suggesties.

Voor meer informatie kun je surfen naar www.spadeinze.be of bellen naar het rode nummer 0496/17.83.58.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...