Nieuwe lokalen De Sterrebloem

In september 2009 opende De sterrebloem als eerste ervaringsgerichte methodeschool in Deinze zijn deuren. Intussen start binnenkort het derde schooljaar van De sterrebloem. Sinds de start is het aantal leerlingen al flink toegenomen. Volgend schooljaar zullen de kinderen les volgen in 2 kleuterleefgroepen en 2 leefgroepen in de lagere school.

Om het project van de school echt waar te maken, waren de vier lokalen in het bestaande gebouw in Meigem, te beperkt. Daarom werd er al snel gezocht naar mogelijkheden om de oppervlakte uit te breiden. Met enige trots delen we jullie mee dat we op maandag, 29 augustus om 20u onze vier extra klassen op een feestelijke manier zullen openen. Iedereen die benieuwd en geinteresseerd is in onze “nieuwe” school, is dan van harte welkom. Bij een hapje en een drankje kan de hele school bezocht worden en kan er natuurlijk ook informatie verkregen worden over de werking en de visie van de school.

Alle kinderen, ouders en leerkrachten die nu al school lopen op De sterrebloem, zullen er dan zijn en zullen kunnen antwoorden op alle vragen!

http://www.desterrebloem.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...