Deinzenaren in het buitenland

Wie kent ze niet de charmevolle b&b’s, Vlaanderen kent er al honderden. Maar Frankrijk is nog altijd een paradijs vol met prachtige b&b’s, waaronder ook die van Regine Herteleer. Regine afkomstig uit Sint-Martens-Leerne baat al sinds 2007 een gezellige b&b uit Domaine Esperou in Saint-Denis.

Domaine Esperou

De b&b is gesitueerd in de regio van Carcasonne, grenzend aan het Parc Regional du Haut Languedoc een regio die een unieke fauna en flora bezit. Het sfeervolle gerestaureerde gebouw biedt alle comfort en luxe om uw vakantie geslaagd te maken. De imposante open haard van 150 jaar oud maakt indruk bij iedereen. Wordt het te warm kan altijd een duik in het zwembad gemaakt worden.

Domaine Esperou

We laten Regine aan het woord, vanwaar haar passie komt om deze schitterend gelegen b&b uit te baten

“Reeds 20jaar broedt de droom een b&b te beginnen, deze werd verwezenlijkt door het vinden van deze, toch unieke, locatie. Uitkijkend op het Bassin van St Denis en de keten van de Pyreneeen, ademt deze plaats rust en zaligheid uit. Mede door deze ligging, m’n liefde voor de keuken en het de gasten aangenaam te willen maken, was de beslissing snel gevallen.”

Bezoek de b&b alvast via het internet http://www.domaine-esperou.com/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...