Deinze is toe aan de 24ste editie van de Dag van de Klant.

Voor de 4e maal is Deinze uitverkozen door Unizo Nationaal als Dagstad voor Oost-Vlaanderen. Na het enorme succes van de vorige edities, pakt de organisatie dit jaar opnieuw uit met een resem activiteiten en feestelijkheden, waar jong en oud plezier zullen aan beleven.

Er wordt gestart met de deelnemende zelfstandige ondernemers deze bijzondere dag met een stevig ontbijt aan boord van ‘De Schipperin op de Leie’.

In de voormiddag worden promoteams in BMW-luxewagens naar alle deelgemeentes van Deinze gestuurd, waar ze de deelnemende handelaars bezoeken en attenties uitdelen aan hun klanten. In de namiddag wandelen zij door de straten van het centrum en delen er naast de attenties ook kleurrijke heliumballons uit. Midden in het centrum, op het Sint-Poppoplein, zal in samenwerking met Team Adventure, Surfing Deinze en de Scouts van Deinze animatie voor jong en oud gehouden worden.

Twee edities lang is er geen gebruik kunnen maken van het plein door het archeologisch onderzoek en de daarop volgende heraanleg van de Leiedam. Aan de boorden van de Leie wordt een een groot zwembad ‘Walking waterballs’ geplaatst. Iedereen mag zich wagen om in een reuze bal te kruipen en te trachten op het water te lopen. Er wordt een parcours met kleine fietsjes en een reuze vijver om eendjes te vissen voorzien waarmee lekkere prijzen kunnen gewonnen worden.

In samenwerking met de Academie voor Muziek, Woord en Dans wordt u op het Sint-Poppoplein een optreden aangeboden ter gelegenheid van hun 125e verjaardag. Deze kunstzinnige en vriendelijke ‘explosie’ duurt van 11 uur tot 12.30 uur.

Aan de infobalie zal elkeen kunnen genieten van een glas wijn of een frisdrank.

Meer Info? www.unizodeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...