Liberale Vrouwen Deinze wandelen en varen in Mechelen

Op zaterdag 8 oktober organiseren de Liberale Vrouwen van Deinze een daguitstap naar Mechelen.

Lynda Minnens: ‘Mechelen in een prachtige stad en was ooit voor een korte periode hoofdstad van de Nederlanden in de 16de eeuw. De meer dan 400 beschermde gebouwen en stadsgezichten verklappen de rijke geschiedenis van de stad.  Tijdens ons prospectiebezoek konden we reeds genieten van het rijke erfgoed (deels Unesco), maar werden we eveneens verrast door de dynamiek van nieuwe projecten in de ‘benedenstad’.  Het is interessant om te zien hoe erfgoed met hedendaagse noden zoals de uitbouw van een jongerenbedrijvencentrum, de oprichting van extra kinderopvang verweven wordt.  Het bezoek is een echte aanrader’.

Yannic Demeyer: ‘ De daguitstap is goed gevuld en creatief georganiseerd om maximaal van de stad te kunnen genieten.  In de voormiddag is er de ‘historische vrouwenwandeling’ met stadsgids en in de namiddag is er vrij bezoek aan de stad of kans tot een boottocht op de Dijle.  Uiteraard zorgen de Liberale Vrouwen  voor transport, tussenstop met koffie en een heerlijk middagmaal in restaurant de Kraanbrug aan de Dijle’.

Praktisch: inschrijven bij Régine Goemaere op 09.388.52.66.  In de prijs van €47 is inbegrepen: treinreis, tussenstop met koffie en ontbijtkoek, gegidste rondleiding,  3 gangen menu all in.  Verzamelen in station van Deinze om 8.20u/terug in Deinze om 19.22u.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...