Sportac seniorentrio neemt schitterende start

Op woensdag 31 augustus vertrok het sportac- topsporttrio Sanne Van Overberghe, Lara Schollier & Camille Van Betsbrugge naar Zielona Gora in Polen. Tijdens de vakantiemaanden werd er hard getraind voor de start van de world cup wedstrijden. De eerste World Cup was meteen een schot in de roos, ondanks het sterk deelnemersveld. Na hun balans en tempo-oefening stonden zij op de eerste plaats en plaatsten ze zich zo voor de finale!

Op zaterdag 3 september toonden ze zich opnieuw van hun beste kant. Een schitterende combined oefening met een score van 28.554 punten was goed voor de zilveren medaille. Enkel het Russische trio moesten ze laten voorgaan.

We kijken uit naar de volgende World Cup dat doorgaat in Rusland op 14 september.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...