UNIZO DEINZE maakt van de Dag van de Klant weer een feest.

Zaterdag 24 september is het weer zover. Een nieuwe Dag van de Klant, een nieuw thema. En deze keer gaat de ondernemersorganisatie terug naar de bron, zeg maar naar de essentie van deDag: het belang van de lokale economie, hetlokale ondernemerschap. Kortom, de band tussen de ondernemer en de buurt.

Dag van de klant - Deinze

Regiovoorzitter Bart Vermaercke: “Dat zetten we in de kijker met een opvallende, originele en vooral ‘warme’ campagne. De sfeer die de ondernemer dag in dag uit creëert in zijn of haarbuurt, plaatsen we heel centraal. Want wat zou de buurt zijn zonder ondernemers? Een dooie boel. En omgekeerd natuurlijk ook: wat zou een zelfstandige zaak zijn zonder klanten? Een dode zaak. Ondernemers en klanten, die vinden elkaar in hun buurt, en die maken samen de buurt. Overal in Vlaanderen en ook in onze regio zulen die dag zelfstandige ondernemers hun klanten een attentie aanbieden, het is immers hun dag.”

In Deinze heeft de bestuursploegniet stil gezeten om ook nu weer een attractieve dag op poten te zetten. Dagverantwoordelijke Frédéric Herpol: zoals elk jaar zorgen we voor een afwissellend programma. We starten heel vroeg in de morgen met een gezamenlijk ontbijt met diverse ondernemers. Vandaaruit trekken onze promoteams de heleStad én de randgemeenten in om overal de deelnemers extra te ondersteunen. In de namiddag zorgen we ook voor extra animatie op het Sint-Poppoplein”.

Valerie De Ruyck, voorzitter Unizo-Deinze: “Aanvankelijk was het de bedoeling om op de Leie een heel aanbod aan waterpret aan te bieden. Zo was een watertrampoline en een estafetterace voorzien. Vanuit de Administratie van Bossen en Waters kregen we echter geen toestemming hiervoor. Jammer maar enigszins begrijpelijk mag het watertoerisme op geen enkele manier gehinderd worden. Maar niet getreurd het alternatieveprogramma mag er best wezen. Samen met Team Adventure wordt een go-cart parcours opgezet en zetten we een bijzondere attractie met reuzenballen in een 20000 liter-bad. Ook wordt een visput geplaatst en heliomballonnen worden uitgedeeld”.

Frédéric Herpol: “We doen zoals steeds een mix naar handelaars in de randgemeenten en het centrum, overal waar winkels en ondernemers aanwezig zijn is er leven in de buurt, dit moeten wekoesteren en stimuleren. Voorts willen we met onze actie in het centrum nogmaals duidelijk maken dat Deinze perfect bereikbaar is, een bijzonder mooi en groot winkelaanbod heeft gedreven door creatieve zelfstandige ondernemers. Samen met het Stadsbestuur maken zij de “baseline” van Deinze (“Centrum aan de Leie”) elke dag waar.

Info? bel de dagtelefoon 09/386.65.72 of via [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...