“Warme actie” in Deinze

Curieus Deinze – Petegem en sp.a heeft ook dit jaar de mogelijkheid aan de Deinse bevolking om tot en met 12 oktober gezamenlijk stookolie of mazout aan te kopen om zo de mensen te laten genieten van een mooie korting.

Er wordt voor ELKE LEVERING van minimum 500 liter de basisprijs van 2000 liter bedongen, met daar bovenop een vaste korting. Afhankelijk van de leverancier betaalt u contant of schrijft u over na ontvangst van uw factuur aan de leverancier.

Uw bestelformulier kan afgegeven worden bij Bond Moyson, ABVV, bij Eggermont Yves, Eggestraat 51, of bij Willy Bekaert, Lentelaan 12. Uiteraard kun je ook terecht in zaal “De Pulle” Stationsstraat, 4 of via E-mail: [email protected].

Indien je over geen bestelformulier beschikt, kan je dit steeds bekomen op bovenstaand adres of een telefoontje volstaat op onze RODE TELEFOON 0496/17 83 58.

Je kan ook een mailtje sturen naar [email protected]

Aarzel niet want hoe meer mensen stookolie bestellen, hoe beter de prijs!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...