Steven Vromman te gast in Deinze

Op woensdag 12 oktober 2011 komt Steven Vromman naar Deinze. Deze man, ook bekend als Low Impact Man, probeert sinds 2008 zijn ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Het grote publiek kon hiervan meeproeven in de Canvas-documentairereeks (2008-2009) die over hem werd gemaakt. Sindsdien heeft hij een pak ervaringen opgedaan over ecologisch leven en verder nagedacht over hoe wij moeten omgaan met de grote uitdagingen van onze planeet. Hij is een boeiende en vlotte spreker met een humoristische noot die de belangrijke vragen over onze toekomst niet uit de weg gaat. Een ecologisch en sociaal verhaal over groene economie, welvaart tegenover welzijn, lokale verbondenheid.

Deze avond vangt aan om 20 u. en gaat door in zaal Ter Wilgen, Poelstraat 70 te Deinze (Petegem). De toegang is gratis.

De organisatie ligt in handen van Milieufront Omer Wattez Leievallei, samen met ABVV Linx plus en ACW groot-Deinze, met de steun van de stad Deinze.

Meer info op 09 380 01 03 bij Wim Bracke en via www.milieufrontomerwattez.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...